Jas - Mitt liv i minnen och ord

6 månader!
Vi har fått njuta av livet med dig i över 6 månader nu, Elise! Det är ett under att få följa dig genom livets första månader. Varje vecka och ibland till och med dag händer något nytt, spännande, läskigt, glädjande, underbart som vi får uppleva tillsammans. Du sover riktigt bra för det mesta och är både glad och mysig, intresserad av att ta på allt och stoppa allt i munnen, även böckerna vi läser för dig. Du är så väldigt levande och redan en liten personlighet att det ger din pappa och mig väldigt många ögonblick av skratt och stundtals ren beundran över det vi skapat tillsammans. ♥
 
Du sträcker dig efter Ollie och följer honom med blicken. Du klappar honom, 'klappa snällt' blir med vår hjälp, eftersom han inte uppskattar när du rycker tag i hans päls i dina egna försök att komma närmare honom. Men Ollie är så snäll och låter dig hållas, drar sig sällan undan från dina kontaktförsök... Även mammas och pappas hår är väldigt intressant och ska både klappas, dras i och stoppas i munnen. Vi kallar dig tornado allt oftare, du snurrar runt och vill hellre upptäcka allt som prasslar än att ligga still när vi byter på dig.
 
På kvällen och morgonen första tidiga måltid vill du gärna vara nära och amma och det uppskattar även jag. Vi beundrar dig när du äter - riktig mat! Du äter med glädje och hela ansiktet med din goda aptit allt från gröt till lunchmåltider av precis allting och mellanmål av grönsaks- och fruktpuré. Du är stark och utforskar stadigt på mage eller rullar och snurrar dit du ska. Än kan du ej krypa men du tar dig själv dit uppmärksamheten dras.
 
Du är född i en pandemi som så många gånger skrämt och oroat oss och alla andra människor. Men din pappa och jag är så glada över att vi fått vara så närvarande i ditt liv. Ofta jobbar den som inte är med dig hemma ändå och då kan vi ropa på varandra, om vi inte redan är med båda två, när du upptäcker världen och hittar på nya saker. Och om någon av oss jobbar borta så skickar vi bilder och videoklipp som delar vardagen med dig. Särskilt uppskattat är det att visa när du äter, oavsett om du blir matad eller "kan själv", så får mottagaren njuta av att se en strålande glad liten miniperson med gröt i halva ansiktet och en sked glatt viftande i handen.
 
Tack för alla ögonblick av glädje som du skänker oss Elise, de gör att vi tar eventuell sömnbrist, stress eller oro i livet med lite mer lätthet. ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress