Jas - Mitt liv i minnen och ord

Estetare
Jag går Estet Dans/Teater, ville gå Drama nu, har dansat balett mm som barn och ville fokusera på teater nu. Men Vellinge hade bara blandprogrammet. För att komma in fick vi dansa i grupp med värdering och sedan framföra en monolog vi hade fått hem på förhand och skådespela en och en med typ en stor fåtölj som rekvisita. Har alltid haft lätt för att komma ihåg repliker och tycker om att vara en rollkaraktär, så det var superkul, lite nervöst med såklart.
 
Vi hade nyligen Dansprojekt på skolan med uppvisning och allt. Ena showen var till för familjen så mamma tog lite bilder med. Sedan hade vi även teaterföreställningar för vår pjäs om den överpositiva Familjen Bra (jag spelar mamman!) som är knasig. Min roll har en monolog där jag är helt själv på scenen i slutet av pjäsen, det är lite extra kul!
 
Men det finns ju även vanliga dagar, när vissa av oss inte söker till IDOL eller annat... :o) Då är det fika i kafeterian, sleepover med spindeljakt, soluppgång på stranden, knäckebröd till lunch i skolan för att maten inte är god, och häng i "bokkaffetetet". :o) Vi spelar piano och sjunger, är allmänt störiga och kreativa estetare. :o)
 
♥ estet
 
Mandy ♥
 
Jag!
 
Dansprojekt 
 
Familjen Bra på scen, Sundsgymnasiet 2004
 
 
I kostymförrådet med Mandy, har min Familjen Bra-peruk :o)
 
Dolly Partonnn!
 
Leker fjortisar med Frida!
 
 
Vig :o)