Jas - Mitt liv i minnen och ord

Vardan denna kåthet?

Jag uppdaterar för lite. Eller inte. Det känns inte riktigt lönt att kladda ner ett par rader bara för att. [Det är det redan tillräckligt många som gör]. Du ska skriva för att du har något att skriva om. Eller när du egentligen inte har någonting att säga alls utan bara känner för det. Vardan denna kåthet på publicitet?

Varför det extrema behovet av att synas bland mest aktiva bloggare? Been there, done that. Klart det är bra reklam och allt, men? Visst blir folk nyfikna och tittar in, och? Tänk på att bara för att någon står med i den där listan betyder det inte att personens blogg är bra (se: läsvärd). Ta dig en titt på listan så förstår du nog... Samtidigt finns det så många bra, coola, roliga, helt enkelt läsvärda bloggar i skuggan som inte får ett dugg uppmärksamhet.

Läsare kommer och drar igen, vissa stannar kvar. Men det viktiga är inte hur många besökare du har varje dag. Det som räknas är den där besökaren som hittar dig och sedan väljer att 
kommer tillbaka. Inte de som läser av din blogg med ett inlägg och tänker att så ser det ut idag - och alltid. Det är den där killen eller tjejen som tror att h*n missat något om h*n inte varit med och läst på ett tag. En sådan läsare är bättre än varje våg av tillfälligt insnöade. 

Fast det är ju bara min åsikt. Orka bry sig om den?!