Jas - Mitt liv i minnen och ord

At the studio

Plåtning halva dagen idag. Jag fick hänga med för att jag skulle hjälpa till. Vi plåtade en sångerska (popstjärna) till tidningsomslaget och bilderna blev jättesnygga. Sedan var det tillbaks till kontoret som gällde, men innan det en snabblunch på Subway.

En kul sak hände när jag kom in i studion idag. Jag hälsade på fotografen och sedan på smink-tjejen innan jag fortsätter prata med fotografen. Vi pratar lite om plåtningen och han tittar på mig pratar och slänger ur sig "Ah härligt, så du är stylisten alltså". Snacka om att jag fick världens bredaste smile (innan jag berättade att jag var redaktionens praktikant från högskolan). Jag tackar mina snygga boots och t-shirten jag köpte på Beyond retro förra veckan för den här förväxlingen. Sorry H, tycker synd om dig för att det inte fanns två.

Sedan fick jag ta på mig skyhöga (skitsnygga) klackskor och leka modell för att han skulle ställa in kameran. Hur hett som helst med rosa strumpor i svarta sidenpumps, haha! Jobbar över en timma idag också, sedan ska jag till Sats och träna Yoga II direkt efter det. Härligt avslappnande och grymt bra träning. Puss